Massagerol Trigger Point Recycled Grid

Massagerol Trigger Point Recycled Grid
€ 40,23
De Trigger Point Recycled Grid massagerol biedt stevige compressie en reproduceert het gevoel van de handen van een massagetherapeut om gespannen spieren te verlichten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Massagerol Trigger Point Recycled Grid

TriggerPoint Recycled GRID, de originele schuimrol met holle kern, is nu milieuvriendelijk met 80% gerecyclede materialen. Met een gepatenteerd multi-density schuimoppervlak biedt Recycled GRID stevige compressie terwijl het bloed en de zuurstof die nodig zijn voor spierherstel worden gekanaliseerd. De exclusieve Distrodensity®-zones bootsen het gevoel na van de handen van een massagetherapeut, waardoor gespannen spieren worden verlicht en het herstel wordt bevorderd. De gerecyclede GRID heeft verschillende oppervlakten: hoog en stevig zoals de vingertoppen, buisvormig zoals de vingers, en laag en plat zoals de handpalm. Ideaal voor zowel beginners als gevorderden, de gerecyclede GRID verlicht spierpijn en spanning, verbetert de mobiliteit en stimuleert de circulatie om gebruikers te helpen bewegen en zich beter te voelen. TriggerPoint ontwerpt en ontwikkelt innovatieve massagetherapiehulpmiddelen, waaronder foamrollers, handrollers en massageballen, geschikt voor mensen van alle leeftijden, maten en sportieve mogelijkheden.

  • Gemaakt van 80% gerecycleerde materialen
  • Het driedimensionale oppervlak laat weefsels luchten terwijl u rolt, wat de circulatie van bloed en zuurstof bevordert, de voedingsstoffen die nodig zijn voor spierherstel.
  • Exclusieve Distro density®-zones bootsen het gevoel na van de handen van een massagetherapeut.
  • De harde, holle kern, met de hand omwikkeld met gerecycled materiaal en EVA-schuim, is steviger dan traditionele schuimrollers.
  • Superieure constructie gaat niet kapot bij herhaaldelijk gebruik
  • Voor beginners en gevorderden
  • De 13-inch schuimroller heeft een diameter van 5,5-inch en een gewichtslimiet van 500 pond.
  • Inclusief toegang tot een gratis online videobibliotheek met schuimroltrainingen van de experts van TriggerPoint.

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 22386
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene