Handmassagebal Trigger Point

Handmassagebal Trigger Point

€ 15,02

€ 14,07

-6%
Handmassagebal Trigger Point: verlicht pijn onderweg met deze draagbare, gemakkelijk mee te nemen handroller.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Handmassagebal Trigger Point

De TriggerPoint Portable Massage Ball zorgt voor eenvoudige zelfmassage en pijnverlichting onderweg. Dankzij het compacte formaat past de draagbare massagebal gemakkelijk in een handtas, sporttas, aktetas of handbagage voor pijnverlichting onderweg. Het gevormde ergonomische handvat is gemakkelijk te gebruiken en ligt prettig in de hand. Met de handroller kan de gewenste druk worden uitgeoefend, variërend van lichte oppervlaktedruk tot diepe druk in het spierweefsel. De wrijvingsloze bal glijdt zachtjes over de blote huid of kleding zonder weerstand. Druk stevig op de rubberen knop bovenop de roller om de beweging van de bal te stoppen en een kruislingse wrijvingsmassage te creëren voor extra verlichting. Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen barsten en splijten. Het meet 3 inch x 3 inch en weegt 0,5 pond, waardoor het gemakkelijk draagbaar is. Het product wordt geleverd met een jaar beperkte fabrieksgarantie.

  • De manuele massagebal maakt eenvoudige zelfmassage mogelijk om pijn veroorzaakt door strakke, vermoeide spieren te verlichten.
  • Dankzij het ergonomische handvat ligt de massagerol goed in de hand.
  • De wrijvingsloze bal glijdt zachtjes over blote huid en kleding voor een effectieve massage zonder weerstand.
  • Druk stevig op de knop bovenop het handvat om het rollen van de bal te stoppen en een cross-frictie massage te creëren voor extra verlichting.
  • Meet 3 inch x 3 inch en weegt 0,5 pond, waardoor het gemakkelijk draagbaar is.
  • Hij wordt geleverd met een jaar beperkte fabrieksgarantie.

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 21278
Kleur zwart/geel
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene