Massagebal Trigger Point Grid

Massagebal Trigger Point Grid
€ 28,13
Ontdek de Trigger Point Grid massagebal, het compacte, effectieve hulpmiddel om spierpijn te verlichten en flexibiliteit te verbeteren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Massagebal Trigger Point Grid

De TriggerPoint GRID Ball combineert het beste van twee werelden en combineert een nieuwe generatie massagebal met de innovatieve schuimroltechnologie van TriggerPoint GRID. Compact, lichtgewicht en draagbaar, het ontwerp van de massagebal maakt het een effectief hulpmiddel voor gerichte pijnverlichting. De 5-inch diameter van GRID Ball verhoogt het lichaam om moeilijk bereikbare gebieden zoals heupen en schouders beter te kunnen bereiken, terwijl het kenmerkende GRID patroon bloed en zuurstof kanaliseert om spieren te herstellen terwijl u rolt. De GRID Ball is een handige herstelhulp die bijna overal en altijd kan worden gebruikt om spierspanning te helpen loslaten en de flexibiliteit te verbeteren bij iedereen die lijdt aan spierpijn of spanning. Afmetingen: 5" x 5.7" x 6.4"; maximaal gewicht: 325 pond; één jaar fabrieksgarantie.

  • De GRID® schuimbal combineert de voordelen van een massagebal en een schuimroller voor compacte, gerichte verlichting van spierpijn.
  • De 5-inch diameter richt zich op spanning in moeilijk bereikbare gebieden zoals schouders, traps en heupen om spierpijn te verlichten en de mobiliteit te verbeteren.
  • Het GRID® patroon bevordert de bloed- en zuurstofstroom naar de spieren voor spierherstel rapide.
  • Lichtgewicht, draagbaar en duurzaam, de EVA-schuim massage bal is een ideale reisgenoot.
  • Zachtere, minder intense compressie dan de MB5® Massage Ball.
  • Maximaal gewicht van 325 pond
  • Een jaar fabrieksgarantie

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 21128
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene