Dubbele massagebal Trigger Point MB2 8L

Dubbele massagebal Trigger Point MB2 8L
€ 30,15

Niet op voorraad

Beschrijving

Dubbele massagebal Trigger Point MB2 8L

Krijg twee keer zoveel verlichting met de MB2 Peanut Roller van TriggerPoint. Ontworpen met twee standen om gespannen spieren en stijfheid in de nek en rug te verlichten, kan de MB2 Roller een goede houding en mobiliteit van de bovenrug bevorderen. De verstelbare lengte kan worden vergrendeld voor gebruik op kleinere spieren die direct aan de ruggengraat vastzitten of worden verlengd om grotere rugspieren aan te pakken. Het unieke EVA-schuimoppervlak is zeer dicht, maar blijft samengedrukt om het weefsel te "grijpen", wat de bloed- en zuurstofstroom bevordert om spieren en fascia gezond te houden. Dit ontwerp breekt verklevingen af om gewrichts- en spierpijn te verlichten en de beweging snel te herstellen. De TriggerPoint MB2 massagebal roller is waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken voor langdurige zelfmassage en herstel. Het lichtgewicht en compacte ontwerp is ideaal voor mobiliteit onderweg en perfect voor gebruik op reis. Afmetingen: 9,5 x 4,3 x 1,5 cm: 9,5 x 4,3 x 2,6", weegt 0,24 lbs. 1 jaar fabrieksgarantie. TriggerPoint stelt mensen van alle levensstijlen in staat om te bewegen en zich beter te voelen. TriggerPoint ontwerpt en ontwikkelt innovatieve massagetools die de aanraking van de handen van een therapeut nabootsen. Hierdoor zijn de foamrollers, handrollers, massagesticks en ballen ideaal voor mensen van alle leeftijden, maten en atletische vaardigheden.

  • Het ontwerp van de dubbele massagebal met gepatenteerd EVA-schuimoppervlak bevordert de bloed- en zuurstofcirculatie om spieren en fascia gezond te houden.
  • De verstelbare lengte kan worden vergrendeld voor gebruik op kleinere spieren rond de wervelkolom, of verlengd om grotere rugspieren aan te pakken.
  • Helpt de circulatie te stimuleren, de mobiliteit van de wervelkolom te vergroten en de houding te verbeteren.
  • Schuimrubberen massageballen bieden optimale compressie en druk voor veilige, effectieve en gerichte zelfmassage.
  • Zeer duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
  • 9,5 x 4,3 x 2,6 inch, 0,24 pond / 109 gram

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 203913
Kleur zwart/geel
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene