Lichtgewicht reflecterende hoofdband Bodylite Gear

Lichtgewicht reflecterende hoofdband Bodylite Gear

€ 14,12

€ 11,36

-20%
Verbeter je nachtelijke hardlooprondes met de reflecterende hoofdband léger Bodylite Gear - je bondgenoot voor betere zichtbaarheid en veiligheid.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Lichtgewicht reflecterende hoofdband Bodylite Gear

Reflecterende hoofdband léger Bodylite Gear is het essentiële accessoire voor tous fanatieke hardlopers. Ontworpen door Bodylite Gear, specialisten in hoogwaardige sportartikelen, combineert deze reflecterende hoofdband functionaliteit en esthetiek voor de ultieme hardloopervaring.

Deze hoofdband is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal en is perfect voor hardlooptrainingen en wedstrijden. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm voor tous alle soorten hoofden. Hij blijft tijdens het hardlopen goed zitten, zodat jij je kunt concentreren op je prestaties.

Deze reflecterende hoofdband is speciaal ontworpen voor hardlopers die 's ochtends vroeg of aan het eind van de dag willen trainen, wanneer er weinig licht is. Dankzij de goed zichtbare reflecterende strips ben je veilig en zichtbaar voor automobilisten, zelfs in het donker. Zo kun je op elk moment van de dag met vertrouwen hardlopen.

Naast praktisch is deze hoofdband ook erg stijlvol. Met het kenmerkende Bodylite Gear logo kun je je passie voor hardlopen laten zien en tegelijkertijd trendy blijven. Perfect als aanvulling op je outfit running en om op te vallen op de baan.

Of je nu een beginnende of ervaren hardloper bent, de léger Bodylite Gear reflecterende hoofdband is een essentieel accessoire voor je hardloopkleding. De superieure kwaliteit en functionaliteit maken het een ideale keuze voor tous hardlopers. Laat je niet tegenhouden door weinig licht, kies voor de reflecterende hoofdband Bodylite Gear en loop in alle veiligheid en comfort.

Extra informatie

Merk Bodylite Gear
Fabrikant SKU 13060
Kleur neon geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1