Schoenen voor kinderen Trezeta

Schoenen voor kinderen Trezeta

Beginnend op: € 55,41

€ 46,24

-17%
De ideale laars voor jonge avonturiers: Trezeta Thunder WP Lichtgewicht, veilig en comfortabel voor alle soorten wandelingen, dankzij het waterdichte membraan en de gripvaste zool.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,41

€ 46,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen voor kinderen Trezeta

Thunder WP is de eerste lage bergschoenen van Trezeta ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers. Hij is licht, veilig en praktisch en vergezelt jonge wandelaars op hun avonturen.

UPPER EN LINER
Het bovenwerk is hoofdzakelijk gemaakt van synthetische materialen, met microvezel inzetstukken die zijn behandeld met Spray Rubber technologie. Deze speciale behandeling brengt een dun laagje rubber direct op de microvezel aan met behulp van hitte, waardoor het bovenwerk slijtvast en beschermd is.
De synthetische tong maakt de schoen comfortabel, zacht en aanpasbaar aan alle voeten, terwijl de Bycast veiligheidsneus de impact met stenen opvangt en schuren beperkt. Om Thunder WP compleet te maken is er het waterdichte Trezeta Water Stopper membraan, een 3-laags membraan dat binnendringend water afstoot, maar vocht en transpiratie laat ontsnappen terwijl het de voet laat ademen voor ongeëvenaard klimaatcomfort.

FIT EN LACING
De Thunder WP is ontworpen om jonge kinderen aan te moedigen zelfstandig te zijn: de lage snit zorgt voor een makkelijke rapide pasvorm en met het Smart Lace System kan de schoen gelijkmatig worden aangetrokken voor een pasvorm op maat. Deze technologie is van onschatbare waarde voor jonge ontdekkingsreizigers en een zorg minder voor ouders, die zich geen zorgen meer hoeven te maken over loshangende veters.

SOLE BLOCK
Het buitenzoolblok is gemaakt van een enkel blok tweekleurig, lichtgewicht maar duurzaam geïnjecteerd rubber, ontworpen om schokken te verzachten en maximale grip te bieden op alle terreinen, in alle omstandigheden. Het EVA voetbed zorgt voor een zachte, comfortabele voet, zelfs na uren lopen, terwijl het rubberen profiel Trezeta zorgt voor stabiliteit en tractie op alle soorten terrein.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10723000
Kleur blauwe limoen
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Lage steel