Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 110,87

€ 88,69

-20%
Schoenen voor elke gelegenheid: lichtgewicht, elegant en duurzaam. Bescherm je voeten en het milieu met Trezeta Zeta WP!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,87

€ 88,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Stadsmeisje of blogger? Reis zonder zorgen, waar je ook naartoe gaat!
Zeta W's WP is een lichtgewicht, veelzijdige schoen waarmee je er op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid: op het werk, op reis, in de stad of op een feestje met vrienden.

Eén paar schoenen voor zoveel situaties... serieus? Natuurlijk is het serieus! Het geheim zit hem in de kwaliteit van de gebruikte materialen, die prestaties en stijl perfect combineren om multifunctionele schoenen aan te bieden: esthetisch mooi en altijd comfortabel, ze zorgen voor uitzonderlijk loopplezier, ongeacht de activiteit.
Het waterdichte suède bovenwerk beschermt de voet met een vleugje elegantie, terwijl het ademende mesh inzetstuk aan de zijkant en het Trezeta Water Stopper membraan zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en waterdichtheid.
De Vibram® Ecostep inlegzool heeft een milieuvriendelijke samenstelling, waarvan 30% afkomstig is van materialen die gerecycled zijn tijdens het Vibram® productieproces van de inlegzool. Het resultaat is een kwaliteitsinlegzool die de hele dag comfort biedt voor reizen, buitenactiviteiten en dagelijks gebruik. Bovendien vergemakkelijkt het de natuurlijke afrolbeweging van de voet.
Wat is een betere manier om je verbonden te voelen met de aarde dan in een veilig paar schoenen te stappen, wetende dat je ook je steentje hebt bijgedragen aan het milieu?
Stijlvolle accenten maken de schoen af: gekleurde oogjes die bij de rand passen, contrastkleurige leren tong en kraag, opvallend ontwerp met zijnaden, logo in reliëf en kenmerkende zooltextuur.
Het kleurenpalet weerspiegelt het eclectischeesprit van mensen die zich zowel in de stad als in de natuur thuisvoelen: discrete tinten met een nonchalante, eco-chique stijl die bij elke outfit past.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722615
Kleur azuurroze
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel