Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 110,87

€ 85,02

-23%
Lichtgewicht, veelzijdige wandelschoenen ontworpen met stijl om overal mee naartoe te nemen. Bescherm je voeten met respect voor het milieu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,87

€ 85,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Zeta WP is een lichtgewicht, veelzijdige schoen om in stijl uit te gaan, ongeacht de situatie: op het werk, op reis, in de stad of een avondje uit met vrienden.

Eén paar schoenen voor zoveel situaties? Serieus? Zeker weten! Het geheim schuilt in de kwaliteit van de gebruikte materialen, die prestaties en stijl perfect combineren tot een multifunctionele schoen: esthetisch en altijd comfortabel, voor uitzonderlijk loopplezier, ongeacht de activiteit.
Het waterdichte suède bovenwerk beschermt de voet met een vleugje elegantie, terwijl het ademende mesh inzetstuk aan de zijkant en het Trezeta Water Stopper membraan zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en waterdichtheid.
De Vibram® Ecostep inlegzool heeft een milieuvriendelijke samenstelling, waarvan 30% afkomstig is van materialen die gerecycled zijn tijdens het Vibram® productieproces van de inlegzool. Het resultaat is een kwaliteitsinlegzool die de hele dag comfort biedt voor reizen, buitenactiviteiten en dagelijks gebruik. Bovendien vergemakkelijkt het de natuurlijke afrolbeweging van de voet.
Wat is een betere manier om je verbonden te voelen met de aarde dan in een veilig paar schoenen te stappen, wetende dat je ook je steentje hebt bijgedragen aan het milieu?
Stijlvolle accenten maken de schoen compleet: de kleurgecoördineerde oogjes op het bovenwerk, de leren tong en kraag in contrasterende kleuren, het opvallende ontwerp van de zijnaden, het gestempelde logo en de kenmerkende textuur van de zool.
Het kleurenpalet weerspiegelt het eclectischeesprit van mensen die zich net zo thuis voelen op stadspaden als op paden in het achterland: natuurlijke tinten met een nonchalante, eco-chique stijl die perfect past bij elke outfit.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722610
Kleur grijs/oranje
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel