Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 120,95

€ 96,76

-20%
Avontuur zonder compromissen! Veelzijdig, elegant en duurzaam, Zeta Mid WP schoenen van Trezeta passen zich stijlvol aan al je activiteiten aan.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,95

€ 96,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Stadsmeisje of blogger? Ga zorgeloos op reis, waar je ook gaat!
Zeta Mid WP is een lichtgewicht, veelzijdige schoen waarmee je er op je best uitziet voor elke gelegenheid: op het werk, op reis, in de stad of op een feestje met vrienden.

Eén paar schoenen voor zoveel situaties... serieus? Natuurlijk is het serieus! Het geheim zit hem in de kwaliteit van de gebruikte materialen, die prestaties en stijl perfect combineren om multifunctionele schoenen aan te bieden: esthetisch en altijd comfortabel zorgen ze voor uitzonderlijk loopplezier, ongeacht de activiteit.
Het waterdichte suède bovenwerk beschermt de voet met een vleugje elegantie, terwijl het ademende mesh inzetstuk aan de zijkant en het Trezeta Water Stopper membraan zorgen voor een uitstekende duurzaamheid en waterdichtheid.
De Vibram® Ecostep inlegzool heeft een milieuvriendelijke samenstelling, waarvan 30% afkomstig is van materialen die gerecycled zijn tijdens het Vibram® productieproces van de inlegzool. Het resultaat is een kwaliteitsinlegzool die de hele dag comfort biedt voor reizen, buitenactiviteiten en dagelijks gebruik. Bovendien vergemakkelijkt het de natuurlijke afrolbeweging van de voet.
Wat is een betere manier om je verbonden te voelen met de aarde dan in een veilig paar schoenen te stappen, wetende dat je ook je steentje hebt bijgedragen aan het milieu?
Zeta Mid WP biedt uitstekende enkelbescherming, maar met een eigentijdse stijl.
Stijlvolle accenten maken de schoen af: gekleurde oogjes die bij het bovenwerk passen, contrasterende leren tong en kraag, opvallend ontwerp met zijnaden, gestempeld logo en kenmerkende zooltextuur.
Het kleurenpalet weerspiegelt het eclectischeesprit van mensen die zich net zo thuis voelen op stadspaden als op paden in het achterland: natuurlijke tinten met een casual, eco-chique stijl die perfect past bij elke outfit.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722605
Kleur bordeaux roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middensteel