Baby Schoenen Trezeta

Baby Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 60,45

€ 47,25

-22%
Houd baby's voetjes warm en droog tijdens winterse wandelingen met Igloo schoenen van Trezeta.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,45

€ 47,25

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby Schoenen Trezeta

Geen koude, natte voeten meer! Igloo is een warme, comfortabele après-skischoen waarmee je van de sneeuw kunt genieten zonder je zorgen te maken over koude, natte voeten.

De waterdichte gaasvoering is gevoerd met synthetische wol die, in combinatie met de binnenzool, een uitnodigende omgeving creëert en warmteverlies voorkomt.
De buitenkant en zool zijn gemaakt uit één stuk thermoplastic, waardoor een waterdichte coating ontstaat die perfecte bescherming biedt tegen kou en nattigheid.
Het leuke patroon op de tweekleurige thermoplastische rubberen buitenzool zorgt voor maximale tractie op sneeuw en glad terrein. Igloo laarzen zijn licht en comfortabel, wat betekent dat de voeten van je kind licht en fris blijven, zelfs na lange dagen spelen en rennen in de sneeuw.
Igloo laarzen zijn gemakkelijk aan te trekken en nog gemakkelijker vast te maken op rapide dankzij de tong, waarmee je de spanning kunt aanpassen om een perfecte pasvorm te creëren.
Om ervoor te zorgen dat je Igloo laarzen volledig drogen, raden we je aan ze na gebruik op een goed geventileerde plaats te zetten en ze op te bergen in hunorigine doos.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722530
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Karakteristiek Hoge steel