Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 100,78

€ 81,06

-20%
Elegante, vrouwelijke après-skischoenen die comfort en warmte combineren voor je winterse uitstapjes. Deze damesschoenen zijn ideaal voor sneeuw en skiën en zijn de perfecte keuze Trezeta Yuki!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 81,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Elegantie en comfort voor al je winterse uitstapjes. Yuki is een comfortabele, elegante en warme après-skischoen voor dames, ideaal voor zorgeloze dagen in de sneeuw of om te ontspannen na een dag op de piste.

De waterdichte gaasvoering is gevoerd met synthetische wol die, in combinatie met de zachte binnenzool, een uitnodigende en perfect droge omgeving voor je voeten creëert.
Het synthetische bont dat de opening van deze après-skischoen bedekt is een stijlvol en opvallend detail, terwijl hij gemakkelijk en rapide aan te trekken is dankzij de wijde opening en de vetersluiting die een perfecte pasvorm biedt.
De buitenkant en zool zijn gemaakt uit één stuk thermoplastic, waardoor een waterdichte coating ontstaat die perfecte bescherming biedt tegen kou en nattigheid.
De tweekleurige thermoplastische rubberen zool zorgt voor goede tractie en uitzonderlijke grip op besneeuwde, modderige en ijzige oppervlakken.
Om ervoor te zorgen dat je Yuki boots volledig drogen, raden we je aan om ze na gebruik op een goed geventileerde plaats te zetten en ze op te bergen in hunorigine doos.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722510
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel