Schoenen voor kinderen Trezeta

Schoenen voor kinderen Trezeta

Beginnend op: € 75,57

€ 61,75

-18%
Kinderwandelschoenen Trezeta Storm WP: comfortabel, waterdicht en veilig voor kleine ontdekkingsreizigers. Klaar voor een luchtig avontuur!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,57

€ 61,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen voor kinderen Trezeta

Storm is de trekkingschoen Trezeta gemaakt voor kleine ontdekkingsreizigers die hun vrije tijd graag comfortabel en veilig buiten doorbrengen.

Het waterdichte suède bovenwerk past zich perfect aan de vorm van de kindervoet aan, is scheur- en slijtvast en zorgt in combinatie met de kraag van mesh voor maximaal ademend vermogen en optimaal comfort. Het Drezeta Water Stopper-membraan vormt een barrière tegen water en de elementen en garandeert waterdichtheid en bescherming. De zool is een uniek blok tweekleurig thermoplastisch rubber dat zowel licht als slijtvast is. Hij is ontworpen om schokken te absorberen en maximale grip te garanderen op alle terreinen en in alle omstandigheden. De rubberen injectie in het enkelgebied zorgt voor bescherming en stabiliteit tijdens het lopen, terwijl de rubberen versterking in het teengebied de voet beschermt tegen stenen en wortels. De rubberen buitenzool Trezeta zorgt voor maximale lichtheid, perfect afrollen van de voet tijdens het lopen en zijdelingse steun bij het draaien. De schoen past gemakkelijk met de klassieke intuïtieve easy-slide vetersluiting, waarmee je de pasvorm van de schoen volledig kunt aanpassen, en onze stevige inlegzool biedt een zachte, comfortabele ondersteuning - zelfs tijdens lange wandelingen. Klaar om beekjes over te steken, naar de geluiden van het bos te luisteren, die top te bereiken? Trek je Storms aan en je bent klaar voor je volgende avontuur.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722325
Kleur grijze perzik
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Hoge steel