Schoenen Trezeta

Schoenen Trezeta

Beginnend op: € 110,87

€ 71,89

-35%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,87

€ 71,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Trezeta

Raider WP is een low-top schoen voor dagelijks gebruik, ideaal om buitenactiviteiten te combineren met een actieve levensstijl dankzij de bewegingsvrijheid van de enkel en de opvallende stijl.
Perfect voor als je even weg wilt van je werk en een wandeling door het land wilt maken, Raider WP is ontworpen om gemakkelijk te dragen en veelzijdig genoeg om bij meerdere activiteiten te gebruiken.

Het bovenwerk van zacht suède en waterdichte stof biedt een comfortabele, nauwsluitende pasvorm, terwijl de ademende voering van mesh zorgt voor optimaal klimaatcomfort voor uw voet. Om te zorgen voor premier bescherming tegen de elementen hebben we Trezeta Water Stopper technologie ontwikkeld, een membraan dat voorkomt dat water de schoen binnendringt. De teen van de schoen is voorzien van spray rubber technologie die direct op het bovenwerk is overmolded voor een uitzonderlijke bescherming van uw tenen. De Vibram® Multiland buitenzool zorgt voor maximale aanpassing aan het terrein, het profiel heeft een brede contactzone in de voorvoet om de grip te verbeteren en de multi-tractie lamellen zorgen voor uitstekende tractie op alle soorten terrein. Geavanceerde vetersluiting die doorloopt tot aan de teen om perfect aan te sluiten op je voet en zich aan te passen aan de contouren van je wreef.

Extra informatie

Merk Trezeta
Fabrikant SKU 10722265
Kleur grijs/fuchsia
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene