Hardloopschoenen voor kinderen Reebok Rush 5

Hardloopschoenen voor kinderen Reebok Rush 5

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

-19%
Kies voor comfort en prestaties met running Reebok Rush 5 kinderschoenen, speciaal ontworpen voor jonge hardlopers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 28,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hardloopschoenen voor kinderen Reebok Rush 5

running Reebok Rush 5 kinderschoenen zijn speciaal ontworpen voor jonge hardloopliefhebbers. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde sportmerk Reebok en combineren comfort, prestaties en stijl.

Dankzij het moderne, kleurrijke ontwerp zullen kinderen trots zijn om deze schoenen te dragen tijdens trainingen of wedstrijden. Maar bovenal zijn deze schoenen uitgerust met geavanceerde technologieën om ze te helpen hun doelen in alle veiligheid te bereiken.

De rubberen buitenzool biedt optimale grip, zelfs op de gladste oppervlakken. De middenzool van EVA-schuim biedt effectieve demping en een dynamische rebond bij elke stap. Bovendien zorgt het hielsteunsysteem voor maximale stabiliteit en een goede houding tijdens het hardlopen.

De running Reebok Rush 5 kinderschoenen hebben ook een bovenwerk van ademend mesh voor een goede ventilatie van de voeten en om schuren te voorkomen. Ze zijn licht en flexibel en voelen aan als blote voeten terwijl ze goede ondersteuning bieden.

Of het nu gaat om een langeafstandsloop of een sprint rapide, running Reebok Rush 5 kinderschoenen zijn ideaal om jonge sporters te begeleiden bij het oppakken van running. Ze zijn geschikt voor groeiende voeten en bieden blijvend comfort voor urenlange training.

Reebok running staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn bestand tegen de slijtage van zelfs de meest energieke jonge hardlopers.

Als je op zoek bent naar running schoenen voor je kind, dan zijn Reebok Rush 5 de perfecte keuze. Met hun moderne ontwerp, ongeëvenaarde comfort en uitzonderlijke prestaties zullen deze schoenen je kind helpen om te floreren op running en uit te blinken bij elke run. Geef je kind het beste met running kinderschoenen Reebok Rush 5.

Extra informatie

Merk Reebok
Fabrikant SKU 100075214
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior