Beha Thuasne eaz'ip evo 2020

Beha Thuasne eaz'ip evo 2020

Beginnend op: € 55,41

€ 37,01

-33%
Deze damesbeha is ontworpen voor sportsters die op zoek zijn naar maximale ondersteuning en frisheid durant bij regelmatig sporten in warm weer.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,41

€ 37,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Beha Thuasne eaz'ip evo 2020

De Eaz'ip bh heeft een ritssluiting aan de voorkant met een zelfsluitend systeem. Als hij eenmaal zit en de rits naar beneden is, zit hij vast en komt hij niet naar beneden tijdens het sporten. Een haakje helpt bij het aantrekken. Een overlappend lipje over de lengte van de rits voorkomt schuren en irritatie op tous.
De elastische stof die voor dit kledingstuk is gebruikt, past zich perfect aan je lichaamsvorm aan en biedt extreme ondersteuning. De zelfsluitende gaaspanelen aan de zijkanten beperken de zijdelingse beweging van de borsten aanzienlijk. De cups zijn voorgevormd en gevoerd zonder dwarsnaden, waardoor de borsten optimaal worden omhuld en een zacht en aangenaam contact met de huid wordt gegarandeerd.
De ademende rug van mesh en de brede, verstelbare gewatteerde schouderbanden zorgen voor comfort zonder ongemak en een grote bewegingsvrijheid. Tot slot biedt de brede band onder de borst extra steun en houvast als je in beweging bent.
Het sobere, elegante ontwerp verfraait je figuur zonder afbreuk te doen aan de primaire functies van comfort en extreme ondersteuning.

EXTREME SUPPORT: bijzonder geschikt voor sporten met veel impact, zoals running/trail, paardrijden, racketsporten, teamsporten, gevechtssporten, enz.

Bijzonder geschikt voor grote borsten: extreem maatbereik tot 115F.
Ook aanbevolen voor ondersteuning na de bevalling.

Extra informatie

Merk Thuasne
Fabrikant SKU 071904-noir/bleu
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene