Dameswandelschoenen Kayland Miura GTX

Dameswandelschoenen Kayland Miura GTX
Beginnend op: € 191,53
Verken het buitenleven in stijl met de dameswandelschoenen van Kayland Miura GTX, ontworpen door de sportexperts Kayland.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 191,53
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameswandelschoenen Kayland Miura GTX

Kayland Miura GTX dameswandelschoenen zijn een betrouwbare en duurzame keuze voor je buitenavonturen. Deze schoenen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Kayland en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van fervente wandelaars.

Het bovenwerk van leer en synthetische stof biedt comfort en duurzaamheid, terwijl het Gore-Tex membraan zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen. Zo kun je met een gerust hart modderige paden bewandelen of veranderende weersomstandigheden trotseren.

Kayland Miura GTX dameswandelschoenen zijn ontworpen met een rubberen buitenzool Vibram voor maximale grip op alle soorten terrein. Of je nu op steile paden of gladde rotsen loopt, op deze schoenen kun je rekenen voor extra stabiliteit en bescherming.

Dankzij het lichte gewicht en de goede pasvorm bieden deze schoenen ook uitzonderlijk comfort voor stressvrij wandelen. De EVA tussenzool absorbeert schokken om pijn en blessures te voorkomen, terwijl de uitneembare, anatomisch ontworpen inlegzool je voeten optimaal ondersteunt.

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde wandelaar, Kayland Miura GTX dameswandelschoenen zijn een ideale keuze om je te vergezellen op al je buitenverkenningen. Dus trakteer jezelf op deze schoenen van hoge kwaliteit om in alle vertrouwen en comfort te wandelen.

Extra informatie

Merk Kayland
Fabrikant SKU 018024090
Kleur grijs koraal
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel
Hoeveelheid per product 1