Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro_File

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro_File

Beginnend op: € 52,43

€ 37,00

-29%
Duik in stijl met het driedelige zwempak voor dames Arena Pro_File, de perfecte keuze voor wedstrijdzwemmers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 52,43

€ 37,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Pro_File

Het Arena Pro_File 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle zwemmers die gepassioneerd en vastbesloten zijn om hun doelen in het water te bereiken. Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak stijl en prestaties perfect om elke vrouw de ultieme zwemervaring te bieden.

Met een slank, elegant ontwerp verbetert dit zwempak met het vrouwelijke figuur terwijl het perfecte ondersteuning biedt voor comfortabel, stressvrij zwemmen. De U-vormige rug voegt een vleugje vrouwelijkheid toe terwijl het totale bewegingsvrijheid in het water biedt.

Dit zwempak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is chloor- en pillingbestendig voor een lange levensduur. Bovendien is het voorzien van MaxLife-technologie voor maximale chloorbestendigheid en UV-bescherming voor een perfecte pasvorm voor elke training.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor zwemmen, met een slanke pasvorm die gerichte ondersteuning en compressie biedt om de prestaties in het water te verbeteren. Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, dit zwempak zal je helpen je doelen te bereiken door ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid te bieden.

Als wereldberoemd zwemmerk is Arenaengage toegewijd aan het leveren van superieure producten voor atleten van alle niveaus. Het Arena Pro_File 1-delige zwempak voor dames is daar een perfect voorbeeld van en biedt alle zwemmers de mogelijkheid om met vertrouwen en stijl te trainen en te presteren.

Laat je zwemkleding je niet afremmen in het water. Kies voor het 1-delige zwempak voor dames Arena Pro_File en geniet van een ongeëvenaarde zwemervaring. Waar wacht je nog op? Vul je zwemkleding vandaag nog aan en ga vol zelfvertrouwen en stijl het water in!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006643-510
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene