Sporttas Arena Spiky III 40

Sporttas Arena Spiky III 40
€ 46,55
De Spiky III 40 sporttas vanArena, ideaal voor zwemmers, biedt een ruime, slijtvaste ruimte voor je trainingsspullen en nog veel meer.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Sporttas Arena Spiky III 40

Pak al je trainingsspullen en nog veel meer in onze ruime Spiky III Duffle 40. De ruime, gevoerde binnenkant, inzetstukken van gaas en extra zakken zijn gemaakt van duurzaam maar lichtgewicht nylon en helpen je spullen georganiseerd en vochtvrij te houden. Met onze nom in uitvergrote letters en contrasterende ritsen is deze urban sporttas ook de ideale tas voor een weekend vol avonturen met je vrienden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Ontwerp


Deze tas is ontworpen voor maximaal 40 liter, meet 28 x 50 x 28 cm en heeft een waterafstotende onderkant. Het hoofdvak heeft veel geventileerde opbergruimte en een diep zijvak om je schoenen of natte spullen in op te bergen. De tas heeft handgrepen aan de bovenkant en gevoerde riemen om hem op verschillende manieren comfortabel te kunnen dragen. Organiseer je kleine spullen en uitrusting met binnen- en buitenvakken. Afwerking met aangepaste voering en exclusieve accessoires.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 004930-103
Kleur marine neon/geel
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene