Badmuts Arena Reversible Starfish

Badmuts Arena Reversible Starfish

€ 16,13

€ 13,34

-17%
Val op in het zwembad met de omkeerbare badmuts Arena Starfish, perfect voor intensieve zwemsessies.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Badmuts Arena Reversible Starfish

Deze badmuts van Arena Reversible Starfish is een ideale keuze voor alle zwemmers met een passie voor water. Ontworpen door het beroemde merk Arena, biedt deze cap zowel stijl als functionaliteit voor de ultieme zwemervaring.

Met zijn omkeerbare zeesterrenpatroon voegt deze cap een leuke en kleurrijke touch toe aan je zwemoutfit. Je kunt kiezen uit twee verschillende ontwerpen die passen bij je stemming of stijl van de dag.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze badmuts zowel duurzaam als comfortabel om te dragen. Hij past perfect bij de vorm van je hoofd en biedt effectieve bescherming tegen chloor en zwembadwater. Bovendien is hij bestand tegen scheuren, waardoor hij langer meegaat.

De pet heeft ook een elastische band aan de achterkant voor een perfecte, stevige pasvorm. Je hoeft niet bang te zijn dat je hem verliest tijdens je trainingen of wedstrijden.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, deze badmuts Arena Reversible Starfish zal je ideale bondgenoot zijn voor al je zwemsessies. Het stijlvolle ontwerp en de functionaliteit maken het een populaire keuze bij zwematleten over de hele wereld.

Wacht dus niet langer, voeg deze badmuts Arena Reversible Starfish toe aan je zwemtas en geniet elke keer weer van een uitzonderlijke zwemervaring. Bestel de jouwe vandaag nog en sluit je aan bij de gemeenschap van zwemmers die Arena kiezen voor kwaliteitszwemkleding.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 003786-101
Kleur zeesterren
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene