Hardloopverkoop: Hardloopschoenen, -shirts en -apparatuur

Vind hier alle hardloop producten in de uitverkoop tot -80%. Vind al onze selectie hardloopschoenen voor heren in de uitverkoop - hardloopschoenen voor dames in de uitverkoop - hardloopkleding voor heren in de uitverkoop - hardloopkleding voor dames in de uitverkoop - hardloopuitrusting in de uitverkoop - hardloopproducten voor kinderen in de uitverkoop - fitnessproducten in de uitverkoop.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Profiteer van de uitverkoopperiodes om de beste hardloopartikelen op de Franse markt tegen gereduceerde prijzen te verkrijgen op direct-running. Hardloopschoenen en -kleding voor heren, dames en kinderen voor beginnende, ervaren en gevorderde hardlopers, ontwikkeld door Nike, adidas, Asics, Puma, Under Armour, New Balance, Columbia, Mizuno, The North Face en Craft.

Lopende verkopen en hun oorsprong

Uitverkoop is een tijd van het jaar waarin een verkoper aanbiedt lopende artikelen tegen gereduceerde prijzen te kopen. Zij worden gewoonlijk gehouden om de voorraad op te ruimen.

Opgericht in 1830 door Simon Mannoury, eigenaar van een winkel met nieuwigheden genaamd "Le Petit Saint Thomas", was de uitverkoop geen seizoensgebonden praktijk zoals nu het geval is. Zij werden het hele jaar door uitgevoerd op de achterkant van de rekken, het einde van de reeksen en andere verouderde artikelen. Pas in januari 1866 kwam Jules Jaluzot, oprichter van "Printemps" op het idee om er een seizoensgebonden praktijk van te maken om de voorraden op te ruimen. Daarom is besloten dat in Frankrijk de datum van de uitverkoop moet worden vastgesteld door de prefecten, na overleg met de beroepsorganisaties en de consumenten. Sinds vorig jaar is de duur ervan beperkt tot vier weken, terwijl die eerder tot zes weken was verlengd. Juridisch werd de verkoop geregeld door de wet van 30 december 1906 betreffende de verkoop van nieuwe goederen, aangevuld met verschillende teksten van 1962, 1989 en 1991 374. 374 Op 5 juli 1996 zijn nieuwe verordeningen ingevoerd, die in 2004, 2005, 2006, 2008 en 2011 zijn gewijzigd. Vóór 2009 was de uitverkoop verdeeld in twee periodes van elk 5 weken gedurende één jaar, de zogenaamde winteruitverkoop en zomeruitverkoop. De data zijn vastgesteld op de tweede woensdag van het jaar voor de winteruitverkoop en op de derde woensdag van juni voor de zomeruitverkoop, behalve voor bepaalde toeristische en grensgebieden waarvoor een afwijking geldt. Er zijn ook zogenaamde vrije verkopen of vlottende verkopen, die plaatsvinden tussen de twee hoofdverkoopperiodes. Met een tussenpoos van telkens twee weken worden zij vastgesteld naar gelang van de welwillendheid van de kooplieden. Zij moeten echter aan enkele voorwaarden voldoen, zoals het feit dat zij niet mogen plaatsvinden in de maand die voorafgaat aan de vijf weken van de gebruikelijke verkoop en niet mogen eindigen één maand vóór het begin van de bij het decreet vastgestelde verkoopperiode.

De verkoper heeft uiteraard het recht om het hele jaar door voorraden af te bouwen, op voorwaarde dat hij zich houdt aan enkele regels die in het wetboek van koophandel zijn vastgelegd. Bijvoorbeeld: geef de oude verkoopprijs doorgestreept weer naast de nieuwe.

Referentiemerken tegen lage prijzen

Om loopfanaten gelukkig te maken, ongeacht hun niveau (beginner, gevorderde of expert), hebben wij de grote namen op het gebied van loopuitrusting geselecteerd. Voor schoenen kunt u kiezen tussen giganten zoals Asics, dat de eerste plaats inneemt wat betreft verkochte producten, adidas, Nike, New Balance, Saucony, Mizuno en Reebok. Het is de perfecte gelegenheid om de beroemde Asics gel quantum 360 en 180 / gel NIMBUS 25 / gel Kayano 29 hardloopschoenen, adidas ultraboost en Nike Peegasus 40 voor minder te kopen.

Er zijn ook Columbia schoenen, aangepast aan andere outdoor activiteiten zoals trail running, hiking en trekking.

Als het op kleding aankomt, wordt u verwend met het beste van het beste. The North Face, Under Armour, Columbia, Craft, Errea, Asics, Joma, Nike, Puma en Reebok stellen hun textiel-knowhow ter beschikking voor outdoor-kleding, gemaakt van technische materialen, die een maximum aan comfort en prestaties garanderen tijdens al je fysieke oefeningen en wedstrijden.

Deze outfits zijn hoofdzakelijk ontworpen voor hardlopen, maar zijn perfect aangepast aan andere binnen- en buitenactiviteiten, zoals training, atletiek en gymnastiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor volwassenen en kinderen, in verschillende kleuren en met mannelijke en vrouwelijke snit.

Hoogwaardige producten tegen lage prijzen, alleen bij direct-running

direct-running is een toonaangevende online retailer van outdoorschoenen, -kleding en -uitrusting, en biedt u niet alleen producten van topmerken tegen onverslaanbare prijzen. Wij bieden ook een snelle verwerkings- en leveringsdienst om uw bestellingen zo snel mogelijk bij u te krijgen. En merkproducten betekenen kwaliteitsproducten. Deze artikelen, die bestemd zijn voor buitenactiviteiten, zijn namelijk vervaardigd uit uitgelezen materialen, die een uitstekende slijtvastheid en een optimale duurzaamheid garanderen. Eigenschappen die ze zeer gemakkelijk te onderhouden maken.