Herenschoenen

Vind hier alle sportschoenen voor mannen gewijd aan Trail Running. Je vindt hier alle Asics trail schoenen, adidas trail schoenen, Nike trail schoenen, maar ook Mizuno - Saucony - New Balance - Columbia.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trailschoenen voor mannen

Als fan en beoefenaar van trail running vindt u op Direct-Running een ruime keuze aan merken en modellen. Zoals bij alle sportschoenen maakt Direct-Running er een erezaak van u een selectie trailschoenen van de grootste merken aan te bieden.

Asics trail schoenen

Een paar maanden geleden kondigde Asics officieel haar ambitie aan om een sterke comeback te maken in de trail running wereld. De Japanse fabrikant van apparatuur heeft drie sterke series die al een grote schare fans hebben.

Asics Gel-Fujitrabuco trail schoen

De Asics Gel-Fujitrabuco trail running schoen is waarschijnlijk de populairste van deze drie series. Meer recent bracht Asics zijn nieuwe paar uit, de Fujitrabuco Lyte trailschoen, die al snel de trailschoen van het jaar werd. De schoen is voorzien van de twee belangrijkste technologieën, Asics Grip voor grip en dus het vermogen om vast te houden aan de grond, en Flyte Foam voor demping. Als je op zoek bent naar een paar trailschoenen die geschikt zijn voor een breed scala aan lopers, dan zijn de Asics Gel-Fujitrabuco trailschoenen de perfecte keuze.

Asics Gel-Venture en Asics Gel-Sonoma wandelschoenen.

Twee andere gamma's vervolledigen het aanbod van Asics trailschoenen. Allereerst zijn er de Asics Gel-Venture schoenen. Deze schoenen zijn perfect voor beginners en laten je toe jezelf te testen op bijna elk terrein. De Asics Gel-Sonoma schoenen zijn ontworpen voor mensen met een neutrale pas en voor korte tot middellange afstanden.

adidas trail schoen

De Duitse fabrikant van uitrusting is aanwezig in bijna alle sporten en trail running is daarop geen uitzondering. Op Direct-Running vindt u alle adidas trailschoenen. En om u te helpen kiezen, laten we u kennismaken met enkele van de emblematische modellen van het merk met drie strepen.

adidas Terrex Agravic trail schoen

De adidas Terrex Agravic trailschoen is perfect voor technische trails dankzij zijn uitstekende voet- en enkelondersteuning. Dankzij de Boost-technologie laat de adidas Agravic je zoveel mogelijk energie besparen.

adidas Terrex Skychaser Trail schoen

De adidas Skychaser trailschoen is speciaal ontworpen voor langeafstandspaden op veeleisende en technische paden. De adidas Skychaser staat bekend om zijn uitstekende grip en stabiliteit. De adidas Boost Cushioning Technology helpt je ook om energie te besparen.

adidas Terrex Speed Trail schoen

Zoals de naam al doet vermoeden, is de kracht van de adidas Terrex Speed trailschoen zijn lichtheid, waardoor je je snelheid maximaal kunt opvoeren. Het is de nieuwste toevoeging aan de adidas trail galaxy. Deze trailschoen is vooral geschikt voor korteafstandslopers op een snelle ondergrond.

New Balance trail schoen

Ook al zijn trailschoenen niet de core business van de Amerikaanse fabrikant, toch biedt New Balance zeer goede trailschoenen aan. Hieronder volgt een overzicht van de beste New Balance trailschoenen.

New Balance FreshFoam Hierro trail schoen

De New Balance FreshFoam trailschoen is de populairste trailschoen van de Amerikaanse fabrikant. De FreshFoam Hierro kan worden gebruikt voor langere afstanden. Een van de sterke punten van de New Balance FreshFoam Hierro trail running schoenen is de demping, die zeer wordt gewaardeerd.

New Balance Summit trail schoen

De New Balance Summit trail schoen is de nieuwste toevoeging aan het trail assortiment van de Amerikaanse fabrikant. Deze schoen is populair vanwege zijn lichtheid en is daarom geschikt voor snelheid.

Saucony trail schoen

Saucony trailschoenen zijn zonder twijfel de populairste schoenen op de markt. Inderdaad, het Amerikaanse merk is dankzij zijn drie grote series trailschoenen nu een van de topnamen in trail running.

Saucony Peregrine Trail Schoen

De Saucony Peregrine trailschoen is Saucony's bekendste paar trailschoenen. Een van de belangrijkste kenmerken van de Saucony Peregrine is de zool met 6 mm lugs en het tweede kenmerk is de zeer lage drop.

Saucony Xodus Trail schoen

De Saucony Xodus trailschoen is al meer dan 10 jaar op de markt, met deze trailschoen kun je op de meest veeleisende terreinen lopen, maar ook op veel klassiekere parcoursen.

Mizuno trail schoen

Mizuno trailschoenen zijn ook een goede optie als je een trailrunner bent. Ook hier zijn er twee hoofdseries trailschoenen, zodat je kunt kiezen op basis van je loopstijl.

Mizuno Wave Daichi trail schoen

De Mizuno Wave Daichi trailschoen is vooral herkenbaar aan de kwaliteit van het bovenwerk, dat de fabrikant graag Airmesh-technologie noemt. Met zijn Michelin-zool bevestigt Mizuno zijn expertise in sportschoenen.

Mizuno Wave Mujin trail schoen

Het hoogtepunt van de Mizuno Wave Mujin trailschoen is het feit dat je hem op bijna elk terrein kunt dragen. Of je nu besluit om ongestructureerd terrein of zelfs de weg op te gaan, deze trailschoen doet het echt. Een echte goocheltruc uitgevoerd door de Japanse fabrikant.