Saucony Running Herenschoenen

Alle sportschoenen voor mannen staan op Direct-Running, vooral hardloopschoenen. Vind hier alle Saucony loopschoenen voor heren.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Sinds enkele jaren biedt de Amerikaanse leverancier Saucony sportschoenen van ongelooflijke kwaliteit. Om deze redenop de wereldmarkt voor hardloopschoenenneemt Sauconysteeds meer ruimte in beslag. Het is inderdaad al meerdere keren dat Sauconyheeft verkocht, paar basketbalschoenen voor hardlopen op de weg die enorm veel succes hebben gehad. Omdat het Direct-Running-team wil dat je vooral de juiste schoen voor je vindt, hebben we besloten om een ​​belangrijke vraag voor jou, hardloper, te beantwoorden: Welke Saucony-hardloopschoen moet je kiezen ? Die vraag beantwoorden we met een top 3 van de beste Saucony hardloopschoenen voor heren. Terwijl u wat advies krijgt om u het beste te begeleiden bij uw aankoop.

 

Welke Saucony hardloopschoenen voor heren zijn geschikt voor mijn pas?

Welke soorten hardlooppassen?

Vind bij Direct Running een grote selectie hardloopschoenen voor heren tegen lage prijzen. Wij bieden modellen voor alle soorten passen, namelijk de universele of neutrale pas, de meest voorkomende, de pronator pas of de supinator pas. Het is belangrijk voor de loper om een ​​paar te kiezen dat geschikt is voor zijn pas om het risico op blessures of ongemak te voorkomen.

Bijna 50% van de bevolking heeft een neutrale pas, ook wel universeel genoemd, en verslijt daarom het centrale deel tijdens een run, dus het komt overeen met de meeste modellen hardloopsneakers.

De pronatorpas omvat ook een groot aantal lopers die een naar buiten hangende voet hebben en daarom moeten compenseren.

De supinatorpas komt van het naar buiten kantelen van de voet. Zeldzamer, supinatie treft 5 tot 10% van de lopers, dus weinig modellen zijn er echt aan aangepast.

 

De beste hardloopschoenen van Saucony voor een universele pas

Bijna de helft van de bevolking heeft een neutrale pas, daarom wordt het depas genoemd universele. De neutrale pas verslijt het centrale deel van de voet tijdens een run.

Saucony biedt daarom veel modellen universele hardloopschoenen aan die daarom perfect passen bij dit soort stappen. De keuze is dan ook enorm tussen de Kinvara 12, de Triumph 18 of zelfs de allernieuwste Jazz 22.

 

Saucony Kinvara

herenschoenen De Saucony Kinvara hardloopschoen is tegenwoordig een van de paradepaardjes van het Amerikaanse merk geworden. Voor het eerst onthuld in 2009. Het echte kenmerk van dit model, dat terug te vinden is in alle edities van de Saucony Kinvara-schoenen, is de zeer lage drop van 4 mm. Tegenwoordig is het belangrijkste verschil tussen dehardloopschoen Kinvara 10 en de Kinvara 11 de technologie die wordt gebruikt voor de tussenzool. Verlaat de EVERUN-techno, hallo de PWRRUN-versie, materiaal 28% lichter dan de oude. Als je op zoek bent naar een Saucony hardloopschoen voor neutrale pas of universele pas, dan maak je de juiste keuze.

Je kunt nu ook het nieuws ontdekken van Saucony, dehardloopsneakers voor heren Kinvara 12 om tijdens je runs aan de top te staan ​​en snelheid te winnen! Deze herziene versie van de beroemde sneakers behoudt hun historische lichtheid en flexibiliteit, maar brengt ook meer comfort en lichtheid, of het nu voor je dagelijkse training of je langeafstandsraces is.

 

Saucony Triumph herenschoenen

Nog een vlaggenschipmodel van de Amerikaanse apparatuurfabrikant Saucony, de Triumph hardloopschoen. De 17e versie van de Triumph werd uitgebracht in november 2019 en het is de hardloopschoen Triumph 17. De belangrijkste kenmerken zijn het gebruik van PWRRUN-techno die je comfort biedt ongeëvenaard, vooral tijdens je landingen. Maar nogmaals, als u op zoek bent naar een hardloopschoen voor een universelepas of neutrale, dan is dit hardlooppaar iets voor u.

Deeind 2020 op de Saucony Triumph 18markt is gekomen, die, is de nieuwste toevoeging aan de Saucony-familie die je zelfs over lange afstanden meer snelheid en prestaties biedt. Deze Triumph 18 is een echte cocktail van comfort en dynamiek met zijn PWRRUN + demping die een gevoel van lichtheid geeft en zijn FORMFIT-systeem om je voeten te omhullen.

 

Saucony Triumph ISO

Deze reeks herenschoenenSaucony-hardloopschoenen is aan zijn vijfde editie toe met de Saucony Triumph ISO 5 die in juli 2019 is uitgebracht. Dit keer met behulp van EVERUN-technologie biedt Saucony een hardloopschoen die bedoeld is voor training. Als je op zoek bent naar een hardloopschoen met sterke demping, dan is deze hardloopschoen iets voor jou. In feite biedt de FORMFIT-zooltechnologie in combinatie met de TRI-FLEX-buitenzooltechnologie u onvergelijkbare demping over lange afstanden.

Je kunt ook kiezen voor de Saucony Liberty ISO met zijn Everun-tussenzool zeer dempendeen het prachtige gevoel van stabiliteit dat hij je geeft tijdens het hardlopen of zelfs vallen voor dehardloopsneakers Switchback ISO-

 

Saucony Rideherenschoenen

La petiteHet nieuwste in de Saucony Ride-familie , is de Saucony Ride 13 hardloopschoen. Deze hardloopschoen is vooral ontworpen voor dagelijkse runs, al dan niet over korte afstanden. Zelfs als de demping behoorlijk is, is hij in de eerste plaats bedoeld voor veelzijdige hardlopers. Ze bevinden zich tussen de Kinvara 11 en de Triumph 18. Kortom, deze Saucony Ride 13 is een echt succes.

 

Herenschoenen Saucony Endorphin

Het assortimentHardloopschoenen EndorphinSaucony voor heren omvat vele sneakermodellen.

De Saucony Endorphin Pro, uitgebracht in de zomer van 2020, presenteert zichzelf meteen als een hoogwaardige veilige gok. Uitgerust met een koolstofvezelplaat in de zool, vertrouwt het ook op de PWRRUN-tussenzool, de meest efficiënte technologie bij Saucony, die een licht en elastisch schuim biedt voor meer reactievermogen tijdens races. Het biedt ook SPEEDROLL-technologie, specifiek voor Saucony, die een gevoel van dynamische vloeibaarheid naar de voorkant van de voet mogelijk maakt. Dit model herenschoen is ideaal voor prestatielopers met een neutrale pas en lichtgewicht atleten, zowel voor training als voor een marathon.

De Endorphin Shiftis vooral ontworpen om het hardlopen gemakkelijker te maken. Zeer goed aangepast rond de voet, biedt het een optimale energieteruggave bij elke stap. Dit paar hardloopschoenen voor heren is ideaal om de druk op je voeten te verlichten door ultracomfortabele demping te bieden en je soepel te begeleiden. Het zal daarom meer geschikt zijn voor sportsessies met een lage intensiteit.

Ten slotte de Endorphin Speed brengtook alle technologieën van andere Endorphin samen, namelijk de SPEEDROLL-technologie aan de voorkant van de schoen, de PWRRUN PB-demping en het FORMFIT-systeem voor comfort. Dit is het ideale paar hardloopschoenen voor atleten die op zoek zijn naar prestaties voor elk van hun runs. Dit paar sneakers voor hardlopers combineert snelheid en natuurlijke sensaties.

 

Saucony Jazz

herenschoenen Deschoen Saucony Jazz 22- is het ideale paar voor beginnende hardlopers die een betrouwbare schoen willen gebruiken die dempingcombineert, vloeiende stappen en absoluut comfort tijdens hun runs. Het biedt goede grip, zowel op de weg als op een bospad, zolang het pad vrij blijft.

 

Saucony hardloopschoenen voor heren voor overpronerende voeten

 Pronatie wordt bepaald door verzakking van de voet naar binnen, zodat het kan worden geïdentificeerd door het gebruik van de zool vanaf de binnenkant van de schoen te observeren. Om te profiteren van comfort tijdens hun wedstrijden, moeten lopers met een pronerende pas kiezen voor schoenen met een versteviging aan de binnenkant om dit doorzakken te compenseren.

In de Saucony-hardloopschoenmodellen voor mannen, kunt u de Saucony Guide 13 of de Omni 19 kiezen die u ondersteuning en stabiliteit biedt die is aangepast aan uw sportsessies.

 

Saucony Guide

Dehardloopsneaker voor heren Guide 13 herenschoenenis ideaal voor een hardloper met een pronerende pas en biedt nog meer stabiliteit en ondersteuning dan andere paren. Dit zijn veelzijdige schoenen die geschikt zijn voor korte, middellange en zelfs lange afstanden, zodat ze zowel praktisch zijn voor halve marathons als voor training. Guide 13 zijn flexibel, ademend en lichtgewicht. Ze geven hardlopers ook een rubberen buitenzool die op de lange termijn duurzaam zal zijn.

De nieuwste Guide 14 van Saucony is DE ultieme hardloopschoen diecombineert design en stabiliteit. Met deze hardlooptrainer verkrijg je 360 graden stabiliteit dankzij het 3D-vlak van het bovenwerk en de mediale ondersteuningsversterking in TPU. De Formfit-zool past zich volledig aan de vorm van je voet aan en lopers zullen een echt gevoel van lichtheid voelen in hun pas.

 

Saucony Omni schoenen voor heren

De Saucony Omni 19 is ook geschikt voor pronatie en is met dit in gedachten vervaardigdom interne rotatie van de voet te voorkomen. Het is eenschoen lichtgewicht dankzij de PWRUN-middenzool die alle schokken tijdens het hardlopen absorbeert. U profiteert met dit paar van een rebound en een onberispelijke ondersteuning die u veiligheid en comfort zal garanderen.