Schoenen Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift

Schoenen Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift
Beginnend op: € 161,33
Deze aangesloten hardloopschoenen voor heren zijn ontwikkeld voor gevorderde lopers. Het 3D Spacermesh bovenwerk zorgt voor een comfortabel en vrij gevoel.

Niet op voorraad

Beschrijving

Schoenen Under Armour HOVR Machina 2 Color Shift

Under Armour HOVR Machina 2 ColorshiftFor Men Black / Venom Red
Met een lichtgewicht ontwerp en een Pebax® aandrijfplaat geeft de Under Armour HOVR Machina 2 Colorshift je alles wat je nodig hebt om vol gas te gaan tijdens het hardlopen. Stap in een 3D Spacermesh bovenwerk met minder volume en extra ademend vermogen om je koel en snel te houden. Voel je energiek na elke stap op het zachte, responsieve UA HOVR™ foam. Maak verbinding met de MapMyRun™-app en ontvang realtime feedback van een persoonlijke coach, die je helpt om je hardloopdoelen te verbeteren en te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een marathon of probeert om met elke run beter te worden, Under Armour HOVR Machina 2 biedt je de tools voor je training!

Wat is er nieuw?

Extra ruimte bij de tenen zorgt voor een comfortabelere pasvorm.
3D Spacermesh bovenwerk verhoogt het ademend vermogen en de snelheid door het gewicht te verlagen.
Voor wie is het?

Neutrale lopers die behoefte hebben aan een balans tussen flexibiliteit en demping in hun schoenen.
Elke loper die wil leren hoe hij zijn vorm kan verbeteren, zijn doelen kan bereiken en het lopen aangenamer kan maken.
Schoentechnologie

Boven: Ultra-lichtgewicht 3D spacer mesh bovenwerk verbetert de luchtstroom om je koel te houden, terwijl het gewicht wordt verminderd voor meer snelheid. De UA RUSH™ voering met mineralen absorbeert en reflecteert en verbetert het uithoudingsvermogen. Externe hielbescherming voor extra stabiliteit.

Tussenzool: UA HOVR ™-technologie zorgt voor een "zero gravity-gevoel" om de energieteruggave te behouden die helpt de impact bij elke stap te elimineren. Sprint spike-geïnspireerde Pebax® speed plate verhoogt de energieteruggave en krachtige push-offs. Maakt verbinding met UA MapMyRun ™ voor real-time tracking en analyse om u te helpen een betere loper te worden.

Buitenzool: verstevigingen van carbonrubber onder de hiel zorgen voor meer tractie en duurzaamheid op plaatsen met veel impact.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3024740-001
Kleur zwart/rood
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment HOVR Machina