Rugzak Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST [Grootte 30 L]

Rugzak Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST [Grootte 30 L]

€ 141,12

€ 125,94

-11%

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Jack Wolfskin Crosstrail 30 ST

Bospaden, steile grashellingen en rotsachtige paden op de top. Zie je eruit alsof je plezier hebt? De CROSSTRAIL 30 ST houdt je rug koel en droog, zelfs op de zwaarste tochten.

Deze lichtgewicht wandeltas is gemaakt van gerecycled materiaal en biedt uitzonderlijke rugventilatie. Hij is ergonomisch ontworpen en biedt voldoende ruimte voor uw wandelspullen. De lading is gelijkmatig verdeeld en de tas zit comfortabel zonder drukpunten. En dankzij de "soft-neck" constructie zitten de schouderbanden zeer comfortabel om de nek.

De tassen uit de CROSSTRAIL-serie zijn uitgerust met ons innovatieve AEROVENT-rugsysteem, dat een ongeëvenaard draagcomfort en klimaatcomfort biedt. Het comfort wordt verhoogd door de air mesh stof, die grote poriën heeft voor optimale ventilatie. Er is een opening tussen het gaas achterpaneel en het lichaam van de tas. Door deze ruimte kan transpiratievocht efficiënter worden afgevoerd en blijft uw rug droog. En als u met veel spullen reist, is dat geen probleem: de ergonomische schouderbanden bieden een uitstekend draagcomfort.

Deze wandeltas is niet alleen goed voor uw rug, hij is ook goed voor het milieu. Het hoofdmateriaal en de voering zijn gemaakt van gerecycleerde materialen. En de ademende netstof is geverfd met ons innovatieve FUTURE DYE proces, zonder water. Dit bespaart 10 liter water per pak.

Met de CROSSTRAIL op uw rug, is alles netjes en gemakkelijk terug te vinden. Uw waterfles, bijvoorbeeld, kunt u opbergen in het opvouwbare fleszakje op de tailleband, zodat u het kunt pakken wanneer u het nodig hebt. Een extra U-vormige ritssluiting aan de voorkant biedt rechtstreeks toegang tot het hoofdvak.

De tas heeft een uitgebreide lijst met praktische functies. Met meerdere opbergmogelijkheden - elastische gaasvakken aan de voor- en zijkanten, bevestigingslussen voor een set trekkingstokken en een binnenvak voor kleine spullen - kunt u alles meenemen wat u nodig hebt tijdens de trektocht. En omdat het belangrijk is om te blijven drinken tijdens het wandelen, vooral in warm weer, is de CROSSTRAIL ook voorbereid om een drinksysteem te herbergen.

Andere details

  • Afmetingen: 62 x 29 x 29 cm
  • Ruglengte: S - M (46-54 cm)
  • Materiaal: Future Dye Air Mesh
  • Gewicht: 1160g
  • Capaciteit: 30 liter.
  • AEROVENT: flexibel en klassiek rugsysteem met een rugpand van netstof dat een ruimte creëert tussen de rug en de rugzak voor een doeltreffende ventilatie en speciaal gevormde ergonomische schouderriemen
  • compressiebanden aan de zijkant
  • borstriem
  • veiligheidsfluitje aan de borstriem

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 2009532_6000
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 30 L - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten