Damesschoenen Columbia Montrail F.K.T.

Damesschoenen Columbia Montrail F.K.T.
Beginnend op: € 120,99

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesschoenen Columbia Montrail F.K.T.

AN INCONTRODUCTIVE TRAIL SHOE Met dezelfde pasvorm als de originele Caldorado™ is deze reactieve trailschoen ideaal voor alle soorten terrein. BREATHABLE Uppers Het bovendeel combineert naadloze stof met inwendige vetersluiting voor ondersteuning en ademend vermogen. GROUND ADAPTING INSole De tussenzool bestaat uit een beschermplaat gemonteerd op flexibel reactief schuim. De tussenzool zorgt voor voetstabiliteit en een soepele loop over verschillende soorten terrein. Naadloze textiele bovendelen met gelaste verstevigingen voor duurzaamheid Power mesh binnenvoering en secundaire vetersluiting voor ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning Trail Reaction System triple density: Medium density EVA met geïntegreerd Trail Shield overlayed op reactief zacht EVA-schuim dat zich aanpast aan oneffenheden terwijl het uw voet stabiel houdt Gecombineerd met een externe TPU-teller die de voet stevig op zijn plaats houdt in onze nieuwe Trail Reaction System triple density binnenzoolhoogte: 18 mm hiel / 10 mm voorvoet Over de volle lengte rubberen buitenzool met richtingsnagels voor duurzaamheid en tractie 4 mm hoge nopjes op de buitenzool Gebruikt: Trail-Running Geïmporteerd

Naadloze textielstaaf met gelaste versterkingen voor duurzaamheid

Power mesh binnenlaars en secundaire vetersluiting voor een onvergelijkbare pasvorm en ondersteuning.

Trail Reaction System Triple Density: Medium densiteit EVA met geïntegreerde Trail Shield beschermplaat gelaagd over zacht reactief EVA-schuim dat zich aanpast aan oneffenheden in het oppervlak en tegelijkertijd uw voet stabiel houdt.

Gecombineerd met een externe TPU-teller die de voet stevig op zijn plaats houdt in ons nieuwe trailreactiesysteem met driedubbele dichtheid.

Zoolhoogte: hak 18 mm / voorvoet 10 mm

Rubberen buitenzool over de gehele lengte met richtingsnokken voor duurzaamheid en tractie

4 mm hoge noppen op de buitenzool

Gebruik: Trail-Running

Geïmporteerde

SAMENSTELLING:

Materialen:

Stam: naadloze textiel / gelaste versterkingen

Tussenzool: Gemiddelde dichtheid EVA / TPU-schuim

Buitenzool: Rubber

Extra informatie

Merk Columbia
Fabrikant SKU 1888431-344
Kleur groen/geel
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Routes
Assortiment F.K.T

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten