Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL [Grootte 3XL]

Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL [Grootte 3XL]

€ 171,37

€ 156,27

-9%

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Fleece Jack Wolfskin crossing peak 3XL

Bij ijzig weer in de winter ben je bij voorkeur actief. Om soepel te blijven durant je trail en om beschermd te zijn tegen de wind, rust je jezelf uit met de CROSSING PEAK. Dit hybride jack is ideaal voor uw training.
Wij hebben elastisch materiaal op de mouwen en de rug gecombineerd met een winddichte, gewatteerde voorkant. Dit houdt je torso warm en laat je vrij bewegen. Het superzachte NATUREBLEND-fleece biedt ongelooflijk comfort dankzij het hoge gehalte aan TENCEL™ Lyocell-vezels en voert vocht snel van het lichaam af.
Voor de fleece hebben wij naast synthetische vezels ook duurzame wol gebruikt. Het maakt de jas bijzonder ademend en vochtregulerend. Als je je zorgen maakt over tocht op je hoofd, doe je gewoon de kap op. Het bovenste deel van de jas is bovendien voorzien van een lichte, winddichte wattering.
Autres details
Gewicht: 475 g (maat M)
NANUK DYNAMIC NATUREBLEND: zacht, bi-elastisch, ademend stretchfleece met 61% gerecycled polyester en minimum 25% TENCEL™ Lyocell-vezels
STORMLOCK PAPERTOUCH: zeer lichte, scheurbestendige, winddichte, donsbestendige stof met versterkende draden (voorkant en bovenkant capuchon)
MICROGUARD WOOLBLEND (100 g/m²): zeer warme, geurbestendige wattering met 50% gerecycleerde wol, 30% gerecycleerde synthetische vezels en 20% synthetische vezels / MICROGUARD WOOLBLEND (60 g/m²): warme, geurbestendige wattering met 50% gerecycleerde wol, 30% gerecycleerde synthetische vezels en 20% synthetische vezels
2 heupzakken
vaste capuchon

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1708912_1010
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 3XL - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten