Dames legging Under Armour Hi-Rise

Dames legging Under Armour Hi-Rise
Beginnend op: € 50,42
Kies voor comfort en stijl met leggings Hi-Rise voor dames Under Armour, van het bekende sportmerk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 50,42
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames legging Under Armour Hi-Rise

- categorie: "Sportkleding

De dameskleding legging Under Armour Hi-Rise is de perfecte sportkleding voor alle actieve, stijlbewuste vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Under Armour, combineert deze legging prestaties en esthetiek tot in de perfectie.

Dankzij de hoge snit vormt het perfect naar de rondingen van de vrouw en biedt het optimale ondersteuning tijdens het sporten. De technische stof voert transpiratie af om je droog en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Deze legging is verkrijgbaar in een reeks modieuze kleuren en kan gedragen worden bij al je sportkleding. Hij kan ook gedragen worden voor alledaags chic en casual look sportswear.

Deze legging is niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook extreem duurzaam. Hij is ontworpen om lang mee te gaan, is bestand tegen de meest intense bewegingen en blijft zelfs na vele wasbeurten in perfecte staat.

Dankzij het strakke, moderne ontwerp past hij perfect bij alle topjes van Under Armour ofautres sportkledingmerken. Je kunt verschillende stijlvolle outfits samenstellen voor je sportsessies.

Of je nu gaat hardlopen, yoga, krachttraining doet of een andere sport beoefent, deze legging vergezelt je bij al je activiteiten en biedt je onvergelijkbaar comfort en stijl.

Wacht niet langer met legging Under Armour Hi-Rise en sluit je aan bij de gemeenschap van actieve, trendy vrouwen! Ze zijn verkrijgbaar in alle maten en passen bij alle lichaamsvormen zodat je je mooi en zelfverzekerd kunt voelen tijdens je workouts.

Dus dames, mis deze kans niet om jezelf te trakteren op een hoogwaardige legging die zowel goed presteert als stijlvol is. Ga naar Under Armour en maak van je sportkleding een echte aanwinst voor je prestaties en stijl!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1365336-019
Kleur gevlekt grijs / wit
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten