Damesbeha Under Armour de sport Infinity mid covered

Damesbeha Under Armour de sport Infinity mid covered

Beginnend op: € 45,38

€ 44,18

Verhoog je prestaties met de Under Armour Infinity mid covered sportbeha, speciaal ontworpen voor vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 44,18

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbeha Under Armour de sport Infinity mid covered

De de sport Infinity Mid Covered damesbeha van Under Armour is de perfecte keuze voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar compromisloze ondersteuning en comfort tijdens het trainen. Deze bh is ontworpen met de allerbeste technologieën en materialen en biedt optimale ondersteuning bij alle sportactiviteiten.

Met zijn elegante design en slanke pasvorm is deze bh niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Hij vormt zich perfect naar de vorm van het vrouwelijke lichaam voor absoluut comfort. De lichtgewicht, ademende stof zorgt voor optimale luchtcirculatie, zodat je droog en koel blijft tijdens je training.

De de sport Infinity Mid Covered bh is voorzien van UA Infinity technologie, die zorgt voor een goede pasvorm en gematigde compressie om ongewenste bewegingen te verminderen. Hij is ook voorzien van Moisture Transport System-technologie die transpiratie van je huid afvoert, zodat je koel en droog blijft.

Dankzij de naadloze constructie voelt deze bh zacht en comfortabel aan op je huid. Je zult zelfs vergeten dat je hem draagt! Verstelbare schouderbandjes en een elastische band onder de borst zorgen voor een persoonlijke pasvorm voor optimale ondersteuning.

Of je nu aan hardlopen, yoga, bodybuilding of een andere sport doet, de de sport Infinity Mid Covered bh vanUnder Armour is je perfecte bondgenoot. Verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en in verschillende kleuren voor elke smaak.

Kortom, deze sportbeha voor dames van Under Armour biedt uitzonderlijke ondersteuning en comfort voor alle actieve vrouwen. Draag hem tijdens je trainingen voor een onberispelijke ondersteuning en een trendy look. Wacht niet langer, voeg hem toe aan je sportgarderobe en ontdek zelf waarom hij zo populair is bij vrouwen over de hele wereld!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1363353-001
Kleur zwart/wit/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten