Sokken Under Armour Playmaker Crew

Sokken Under Armour Playmaker Crew
Beginnend op: € 18,15
Hoogwaardige sokken voor ultieme prestaties, ontworpen door Under Armour om je naar de overwinning te stuwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 18,15
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sokken Under Armour Playmaker Crew

Under Armour Playmaker Crew sokken zijn de ideale keuze voor sporters die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Deze sokken zijn gemaakt door het beroemde merk Under Armour en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende sporters.

Het merk Under Armour staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en de sokken van Playmaker Crew zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en bieden ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

Dankzij de Crew cut bedekken deze sokken je hele voet en enkel voor optimale ondersteuning. De ademende stof houdt je voeten droog en koel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Under Armour 's Playmaker Crew sokken zijn ook voorzien van Anti-Odour technologie, die de verspreiding van geurveroorzakende bacteriën tegengaat. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes.

Deze sokken zijn niet alleen comfortabel en effectief, maar hebben ook een modern, elegant ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en stijl.

Of je nu een professionele atleet of een sportliefhebber bent, Under Armour Playmaker Crew sokken zijn de perfecte keuze voor je sportactiviteiten. Verwen jezelf met het ultieme comfort en de beste prestaties met Under Armour Playmaker Crew sokken.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1356615-001
Kleur zwart/zwart/donkergrijs
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten